Проектиране на детски стаи

креативни интериорни проетки на детски стаи

Има нещо толкова вълшебно и красиво в това да си дете.
Светът е необятен и голям, пълен с приключения и неограничени възможности за изследване. Децата без усилия, спонтанно възприемат и усвояват всичко от заобикалящия ги свят.

Услуги

Една от най-новите услуги, които предлагаме е проектирането на детски стаи. Дали сте планирали да обзаведете детската стая или просто искате да я освежите и декорирате наново? Решението е ваше, а за идеите може да се доверите на нашия екип, зареден с безброй творчески нюх.

Услуги
Услуги
Услуги

Всеки родител иска да създаде онова място за своето дете, където то ще се чувства спокойно и щастливо, там където ще е неговото царство, място за игри, изпълнени с усмивки, радост и магия.
Ние от TUTU toys искаме да сме част именно от тази магия, за да провокираме и да съхраним възможно най-дълго детската любознателност, въображение и креативност, които внасят светлина в ежедневието ни.

Услуги

Когато проектираме неповторимите си дизайни, ние ясно осъзнаваме, че детската стая носи у детето трайни спомени и до голяма степен средата, която му осигуряваме в нея, формира посоката на неговото съзнание. И естествено всичко е от значение – мебелите, цветовете, аксесоарите и предметите. Заедно ще проектираме мечтаната детска стая – красива, функционална и удобна, но също така няма да пропуснем и практичността.

Услуги

Ще се радваме, ако допринесем за едно щастливо и изпълнено с усмивки детство!