Climbing rocker

295.00лв.

Голяма люлка в комбинация с арка за катерене

купи на изплащане

Описание

Представяме Ви вдъхновяващa голяма люлка в комбинация с арка за катерене в елегантен, модерен дизайн, съчетаващи играта с ученето и развитието. Този продукт е в състояние да направи спираща дъха игра с отворен край! Благодарение на уникалния дизайн, можете да използвате люлката от момента, в който детето ви започне да седи. Люлката е проектирана така, че бебето да може да се държи, докато се търкаля, като по този начин се научава да поддържа баланс. Ако обърнете люлката, ще получите арка за катерене. Уникалният дизайн я прави стабилна и издръжлива. Люлката може дори да поддържа възрастен до 100 кг. Може да се използва като арка за катерене, легло, мост, люлка, легло за кукли и много други. Поставена настрани, може да се превърне в магазин или скривалище.

Създадена, за да помогне за развитието на двигателните умения, ловкостта и креативността на децата. Помага за развитието на вестибуларния апарат и увеличаване на координацията на движенията на децата, като същевременно укрепва мускулите на детето ви постоянно.

Стилна, красива и вълшебена. Перфектна за малки и по-големи деца.

 

Може да се комбинира с редица наши продукти, за да създаде интересни препятствия и аранжименти, които да забавляват и ангажират децата ви. Чудесен начин да поддържате децата активни на закрито. Комбинирайте с:

 

ℹ️  Размер: 96 х 45 х 45 см

ℹ️  Материал: висококачествен брезов шперплат.

Бои на водна основа, сертифицирани за детски играчки. Лаково покритие, лесно за почистване с мокра кърпа.

ℹ️  Препоръчителна възраст 1-10 години.

ℹ️  Максимално натоварване 100 кг.

✅ Цветове по избор.

⚠️ Срок на изработка: до 10 работни дни (според натовареността)

Допълнителна информация

цвят

натурален, по избор, цветовете на дъгата