Модифициращ се Пиклер триъгълник

1) Имаме три размера на триъгълници Pikler: малка версия (2 модула), редовна версия (4 модула) и висока версия (6 модула).  Страните и на трите са направени от шперплат.

2) Малкият размер (2 модула) е идеален за малките, които тепърва започват да се движат на ръце и крака. Истинска история: можете да се изкачите, преди да можете да ходите, което означава, че ходенето не е изискване да можете да използвате триъгълник на Пиклер.  Обикновено препоръчваме веднага щом мъника може да седне, той или тя са готови да седнат на земята пред триъгълника и след това да използват прътите, за да се издърпат нагоре.

Модифициращ се Пиклер триъгълник

3) Редовната версия (4 модула) е предназначена за деца, които имат 18 месеца. Един от любимите варианти тук е формата на къщичка.

4) Високата версия (6 модула) е идеална за семейства с 2 или повече деца, като по-голямото дете е на 4 или повече години. Тук вариантите на форми са най-разнообразни. 

 5) И трите размера се сгъват за съхранение. 


 6) За заключващият механизъм сме използвали болт, защото установихме, че малките ръце бързо се научават как да ги „отключват“. 


 7) Нашите триъгълници Pikler са ръчно изработени, ръчно шлифовани и оставени незавършени (което означава без покритие), освен ако не поискате. Намерихме естествения вид и усещане, че са напълно подходящи за нашите деца.  


 8) Играта на Pikler, докато той е сгънат и на земята, добавя съвсем различни физически предизвикателства и възможности за развитие, от важното пръскане на пръстите на краката, докато вашето малко ходи по въдицата, до балансиране на гредата до въображаеми приключения на салове.


 9) Може да изберете дали вашият Pikler да включва плъзгаща и катереща се рампа 2в1 (чрез завъртане).

 
10) Може да изберете цветовете на кръглите профили без доплащане. 

Повече информация относно Какво е триъгълник на Пиклер може да прочетете тук.