unicredit

Стоков кредит от УниКредит:

 

  • Кандидатстване само с лична карта
  • Без скрити такси и комисиони
  • Бързо одобрение
  • Достъпни месечни вноски
  • Възможност за сключване на застраховкас покритие на рисковете ”протекция на стоката” и ”живот и безработица” със застрахователна компания, партньор на УниКредит Кънсюмър Файненсинг

Защо стоков кредит?

Любопитен факт – клиентите на стоковите кредити не са водени само от нуждата да закупят стока по спешност, нито от невъзможността да я закупят в брой. Те са водени и от желанието да закупят по-висок клас или по-качествен продукт в сравнение с това, което могат да си позволят към настоящия момент. Тук идва преценката им, че за желаната покупка си заслужава да отделиш от бъдещия доход. Не говорим за психология, а за добро планиране и отговорност. Покупката на стока на изплащане ни прави независими от наличността по сметката ни към настоящия момент. Освен бързината при отпускането на стоков кредит, сред другите предимства са липсата на каквито и да било скрити такси или подвеждащи условия, които в последствие да доведат до допълнително оскъпяване.

Ако в главата ви се върти ясна идея за една или повече покупки, които планирате отдавна, може би е дошъл момент за покупка на изплащане.